• Græs
  • Hække
  • Grønne tage
  • Træfældning
  • Beskæring

Græs

En græsplæne er med til at give et helhedsindtryk af haven og huset, derfor er det vigtigt, at denne er flot og velholdt. Gule pletter og huller i plænen giver hurtigt et trist indtryk, hvorimod en flot grøn hel plæne ser indbydende ud. Birkely A/S har over 25 års erfaring med både anlægning og slåning af græs. Der findes flere forskellige sorter af græs, alt efter hvilket indtryk man ønsker, haven skal have. Vi anlægger både rullegræs og sår helt nyt græs, alt efter behov og ønske. Hvis du har en ujævn plæne kommer vi også meget gerne og jævner den ud, så den står flot og lige.

En græsplæne er en løbende proces at holde, det kan være tidkrævende og hårdt, derfor har Birkely Anlægsgartner en ordning hvor vi kommer ud og slå og plejer din plæne, så den altid er velholdt og flot. Denne ordning bliver selvfølgelig lavet efter dine ønsker og behov.

Hvis din græsplæne ikke står så grøn og flot som den engang gjorde eller er den angrebet af mos, så er løsningen måske en vertikalskæring. Med en vertikalskæring skaber man lys og luft til græsset og derved bliver vækst og skuddannelse stimuleret. Det fjerner mos og vissent græs. Dette kan gøres alle tider på året, men giver dog det bedste resultat i april/maj eller august/september. Når man har vertikalskåret græsplænen kan det være en god ide at give gødning, kalk og at efterså den, dette giver det bedste resultat.

Kontakt Birkely Anlægsgartner og få et uforpligtende tilbud, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

65 36 11 63

Birkely Anlægsgartner Fyn Græs Birkely Anlægsgartner Fyn Græs Birkely Anlægsgartner Fyn Græs
Birkely Anlægsgartner Fyn Græs Birkely Anlægsgartner Fyn Græs Birkely Anlægsgartner Fyn Græs
logo
Nyborg
Hovedafdeling / postadresse
Birkely A/S · Åløkkevej 41 · 5800 Nyborg
Odense
Birkely A/S · Cikorievej 28 · 5220 Odense SØ
Middelfart
Birkely A/S · Langelandsvej 15 · 5500 Middelfart